Mijn verhaal: De ‘Why’ van EmotieBoeken.

EmotieBoeken Mandy Langbroek

Wie is Mandy?

Wie is Mandy? Waar begin ik, wat willen jullie weten? Ik ben mama van ons prachtige dochtertje Vaiana en vrouw van de meest zorgzame en liefste man die je jezelf kunt wensen. Mijn hoofd zit altijd vol ideetjes, ik houd van spontane uitjes, ik geniet enorm van buiten zijn en van persoonlijke cadeautjes geven en krijgen. Fotograferen vind ik enorm leuk en daarmee het kijken naar/mezelf verwonderen over de dingen om mij heen. Ik ben psychomotorisch therapeut en heb met veel kinderen, jongeren en volwassenen gewerkt met een vraag op het gebied van emotieregulatie. In oktober 2017 heb ik, na een succesvolle crowdfunding campagne mijn eigen boek “Daantje het Vulkaantje. Het EmotieBoek.” kunnen uitgeven, iets waar ik enorm trots op ben. Mijn missie: Gezinnen ondersteunen bij het op een fijne manier bespreekbaar maken van emoties. Als je mij kent, kun je vast nog meer over mij vertellen en om niet alles meteen te verklappen houd ik het hierbij.

Hieronder deel ik graag met jullie waarom ik ook andere boeken over emoties in het zonnetje wil zetten. 

De ‘Why’

Waarom ook andere boeken over emoties in het zonnetje zetten? Mijn antwoord is eigenlijk heel simpel: Omdat ze het verdienen! Er zijn pareltjes geschreven en geïllustreerd die elk kind verdient om in zijn boekenkast te hebben staan. Deze pareltjes kunnen door het enorme aanbod aan kinderboeken ondergesneeuwd raken. Door de mooiste boeken over emoties en gevoelens een podium te geven, hoop ik gezinnen te stimuleren deze boeken in huis te nemen en élk kind de kans te geven om op een fijne manier over hun gevoel te kunnen (leren) praten. Help jij mee?

De website

De boeken heb ik ingedeeld in een aantal categorieën: Algemeen, boos, bang, blij, verdrietig, overig en ontspanning.

De categorieën boos, bang en verdrietig spreken voor zich. Hier vind je de boeken die specifiek geschreven zijn over deze emoties.

Boeken waarin verschillende emoties en gevoelens worden besproken vind je onder de categorie ‘Algemeen‘.

Onder de categorie ‘Blij‘ vind je boeken en producten over de emotie blij. Ook vind je hier boeken en producten waar ik enorm blij van word en die ik graag met jullie deel.

Ontspannen in een maatschappij die veel van ons vraagt en waarin we misschien nog wel meer van onszelf vragen, is niet altijd even makkelijk. Wanneer we ontspannen zijn, is praten over emoties en gevoelens makkelijker. Daarnaast is het heel belangrijk om te weten hoe je tot rust kunt komen, nadat je een heftige emotie hebt ervaren. Graag deel ik met jullie de fijnste en meest waardevolle boeken en producten die hierbij kunnen helpen onder de categorie ‘Ontspanning‘.

Wie krijgt er niet graag iets gratis? Onder de extra categorie ‘Gratis‘ vind je o.a. kleurplaten die door de illustratoren van de boeken zijn gemaakt en speciaal voor jullie gratis beschikbaar zijn gesteld.

Wanneer jullie boeken of producten missen in mijn aanbod, waarvan jullie hebben ervaren dat ze van toegevoegde waarde kunnen zijn, hoor ik dat heel graag! Ik zit niet stil en ben elke dag op zoek naar nieuwe, waardevolle, verrassende boeken en producten om het aanbod mee aan te vullen. Een beetje hulp kan ik wel gebruiken, ik laat me graag verrassen! Twijfel niet langer, klik hier en stuur mij een berichtje.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.